Zoete, gele trostomaat doet denken aan snoepje

Al wekenlang heeft Mastronardi Produce hints gegeven over een nieuw smaakvol product dat tijdens de PMA Fresh Summit zal worden onthuld. Nu is het nieuws eindelijk bekend geworden. Het bedrijf introduceert Lolli Bombs, een zoete, gele trostomaat. Het is de vierde variëteit in de Bombs-serie met snoeptomaatjes.

"De kleine trostomaatjes nemen het snelst toe in populariteit binnen het tomatensegment, met 70% jaar op jaar," aldus vicepresident Peppe Bonfiglio. "Onze Bombs-tomaten zijn het populairst in deze categorie en we zijn dan ook enorm blij een nieuw product aan deze serie toe te voegen waarvan we weten dat consumenten ze erg lekker zullen vinden."

Lolli Bombs, een gele trostomaat is 'snoepzoet' en heeft de kleur van de zon, waardoor ze een superzoete aanvulling zijn op het assortiment. "Consumenten zullen worden aangetrokken door de levendige en speelse branding, die het gebruik van deze tomaten als gezonde en smaakvolle snack versterkt", is Peppe overtuigd. "Met hun sappige, zoete smaak en levendige kleur barstten Lolli Bombs van de smaak en hebben ze de hoogwaardige kwaliteit die consumenten gewend zijn van ons."

In 2014 werd de lijn Flavor Boms geïntroduceerd. Inmiddels telt de lijn, na deze introductie, vier soorten. 

Voor meer informatie:
Mastronardi Produce
www.sunsetgrown.com


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven