Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Zoete, gele trostomaat doet denken aan snoepje

Al wekenlang heeft Mastronardi Produce hints gegeven over een nieuw smaakvol product dat tijdens de PMA Fresh Summit zal worden onthuld. Nu is het nieuws eindelijk bekend geworden. Het bedrijf introduceert Lolli Bombs, een zoete, gele trostomaat. Het is de vierde variëteit in de Bombs-serie met snoeptomaatjes.

"De kleine trostomaatjes nemen het snelst toe in populariteit binnen het tomatensegment, met 70% jaar op jaar," aldus vicepresident Peppe Bonfiglio. "Onze Bombs-tomaten zijn het populairst in deze categorie en we zijn dan ook enorm blij een nieuw product aan deze serie toe te voegen waarvan we weten dat consumenten ze erg lekker zullen vinden."

Lolli Bombs, een gele trostomaat is 'snoepzoet' en heeft de kleur van de zon, waardoor ze een superzoete aanvulling zijn op het assortiment. "Consumenten zullen worden aangetrokken door de levendige en speelse branding, die het gebruik van deze tomaten als gezonde en smaakvolle snack versterkt", is Peppe overtuigd. "Met hun sappige, zoete smaak en levendige kleur barstten Lolli Bombs van de smaak en hebben ze de hoogwaardige kwaliteit die consumenten gewend zijn van ons."

In 2014 werd de lijn Flavor Boms geïntroduceerd. Inmiddels telt de lijn, na deze introductie, vier soorten. 

Voor meer informatie:
Mastronardi Produce
www.sunsetgrown.com

Publicatiedatum: