Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Speciale manager voor vers op de winkelvloer bij Albert Heijn

De aansturing van de AH-winkels gaat volledig veranderen. Speciale managers krijgen ieder hun specifieke verantwoordelijkheden. Er komt een aparte manager op de vloer voor vers, voor service en voor operations, zo meldt Distrifood. De manager vers stuurt deli-kaas/brood en de AGF-afdeling aan. De servicemanager moet van het zelfscanplein een ‘serviceplein’ maken en de klant wegwijs maken ‘in de digitale wereld’. De manager operatie zorgt voor gevulde schappen en optimale winkel.


Medewerker op de AGF-afdeling van Albert Heijn

Distrifood interviewde Sonja Boelhouwer, directeur winkels Albert Heijn over de veranderingen die naar verwachting in het voorjaar van 2021 gerealiseerd worden. Over de nieuwe taken en verantwoordelijkheden van de  versmanager zei ze: "De versmanager is eindverantwoordelijk voor het vers, heeft een passie voor presentatie en bouwt echte vakkennis op. Hij werkt niet op basis van rapportages, zoals ‘Je hebt zoveel prei verkocht’, maar op basis van data-inzichten: ‘De prei moet nu worden verkocht of uit het schap’."

Klik hier voor het nieuwsbericht van Distrifood

Klik hier voor het interview met Sonja Boelhouwer 

 

Publicatiedatum: