Insecten buiten met behoud van maximale ventilatie

Wat je uit de kas haalt, is afhankelijk van wat je erin laat komen. Svensson introduceert daarom Xsect – een nieuw assortiment insectennetten met behoud van maximale ventilatie.

De unieke insectennetten Xsect zijn zodanig ontwikkeld dat zij schadelijke insecten buitensluiten met behoud van maximale ventilatie. Zo wordt een beter kasklimaat gecreëerd.

Eerste verdedigingslinie
Xsect is op een unieke manier gefabriceerd met dunnere en gepatenteerde 3-D garens. Hierdoor zijn ze duurzamer en effectiever tegen insecten.

Het weren van insecten is de meest effectieve methode en de eerste verdedigingslinie in het bestrijden van schadelijke insecten. Aan de meeste insectennetten zitten echter nogal wat nadelen: ze blokkeren de ventilatie, zorgen voor warmere en vochtigere kassen en beschadigen het gewas.

Uniform geweven 
Xsect is anders, volgens de ontwikkelaars bij Svensson. De unieke structuur en garens zijn zo ontworpen dat zelfs de kleinste insecten buiten worden gehouden, terwijl een maximale ventilatie blijft behouden voor een koeler, minder vochtig klimaat. Voor een beter kasklimaat voor gewas en mensen.

Xsect is verkrijgbaar in verschillende varianten om plagen te weren en tegelijkertijd de ventilatie te maximaliseren. Het uniforme weefproces van Svensson zorgt ervoor dat de mazen in het insectennet uniform zijn, waardoor zelfs de kleinste insecten worden buitengesloten, al is alle insecten buitenhouden niet mogelijk. Dat doet geen enkel insectennet namelijk volgens de makers.

Voordelen
De lijst met manieren over hoe insecten te weren is onuitputtelijk en het verbeteren van de ventilatie zorgt voor betere bedrijfsresultaten. Voordelen van Xsect:

• Langer groeiseizoen

• Betere gewaskwaliteit

• Betere en productievere werkomstandigheden

• Hogere opbrengsten per gewascyclus

• Verminderd gebruik van pesticiden

• Betere omstandigheden voor bijen en andere nuttige insecten

• Sterkere bescherming tegen plagen en virussen

• Minder bloemabortie en verbrande vruchten

Voor meer informatie:
Ludvig Svensson
www.ludvigsvensson.com


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.