Nele Ameloot aan de slag voor Growing Media Europe

Nele Ameloot is recent aan de slag gegaan voor Growing Media Europe als technisch specialist. Nele gaat als externe consultant GME helpen met o.a. de implementatie van het Fertilising Product Proposal en het afronden van het GME-project over levenscyclusanalyse. 

Nele werkte eerder al bij een GME-lidbedrijf en deed daar ruime ervaring op met groeimedia. Ook speelde ze volgens GME een cruciale rol bij de uitvoering van GME's public affairs-strategie. Ze heeft daarbij ervaring met de wetgevende kant van beleidsonderwerpen. 

Nele behaalde een doctoraat in Bio-science Engineering aan de Universiteit van Gent, waar ze onlangs een post kreeg om het ontwikkelingscentrum in biomoleculen te leiden. Verder doceert ze bodemkunde, stadslandbouwtechnieken en het voorkomen van voedselverspilling. 

“Door de jaren heen zijn groeimedia en potgrond een passie voor mij geworden. In de toekomst staan ​​de groeiende mediasector veel uitdagingen te wachten en GME zal daarin een sleutelrol spelen. Daarom vind ik het geweldig om verder samen te werken met GME."

Voor meer informatie:
Growing Media Europe
info@growing-media.eu
www.growing-media.eu


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.