Bestebreurtje bestaat 75 jaar

Bestebreurtje uit Huissen viert zijn 75-jarig bestaan. 

Hans Malefason, eigenaar van Bestebreurtje, is al 45 jaar actief binnen het familiebedrijf wat zijn vader heeft overgenomen. Het bedrijf, actief in o.a. de glastuinbouw, heeft zijn zelfstandigheid en het familiaire karakter weten behouden, waardoor er mogelijkheden zijn geschapen voor mogelijk een derde generatie in het bedrijf.

Bestebreurtje is uitgegroeid tot een bekende leverancier in de tuinbouw in Oost-Nederland, maar ook daarbuiten en zelfs internationaal. Hans is trots op het ondernemerschap, de handelsgeest en het inspelen op nieuwe ontwikkelingen. Zo werd er al in de jaren 90 gestart met de verkoop en productie van plantentrays van PET. "Het is een materiaal dat zich onderscheid van de andere plastics met een gunstige footprint en kwalitatief hoogwaardig en een mooie uitstraling voor uw producten."

Totaalpakket
Vanuit het prille begin is het bedrijf uitgegroeid van zaadhandel door de jaren heen naar een bedrijf met een totaalpakket aan producten voor de moderne ondernemer in de agrosector. Het assortiment behelst ook een scala aan producten voor de tuinbouwsector. Er werken 14 mensen bij het bedrijf.

Om de continuïteit te waarborgen is eerder dit jaar Johannes Tuinhof aangesteld om samen met Hans Malefason als directie verder te bouwen aan het bedrijf, zodat de (eventuele) volgende generatie het bedrijf verder kan voortzetten en op een goede en op gedegen manier ingewerkt kan worden in de materie, aldus beide heren.

Feliciteren? Dat kan op: office@bestebreurtje.nl  


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven