Roerbakmixen, panklaar en groenten op maat bij VkusVill’s groenteslager/chef-kok Dennis

Tholen - In Amsterdam is niet alleen een heel nieuwe Russische supermarktketen met alleen ambachtelijke producten neergestreken, het is ook de eerste supermarkt met een groenteslager. Een van de uitgangspunten van VkusVill is dat producten zo vers mogelijk moeten zijn en dat er ze zo min mogelijk verspillen. Vers gesneden groenten, panklaar en op maat kunnen klanten daarom bestellen of laten snijden bij groenteslager/chef Dennis.


Groenteslager Dennis

Klanten zijn niet alleen koning bij VkusVill. Klanten kunnen actief meedenken in het assortiment. Feedback staat centraal in de IT-systemen. “Geef ons je eerlijke mening en we verbeteren de producten samen”, zo vertelt VkusVill-woordvoerster Thera van Heuveln. “Op de vraag Wat is voor jou gezond? in ons klantenonderzoek bleek dat mensen daar verschillend tegenaan keken. Echter waren ze het over één ding unaniem eens. Ze wilden meer groenten eten en geholpen worden om aan de dagelijks aanbevolen hoeveelheid groenten te komen. Daarop hebben we de Vegetable Butcher gelanceerd.”

VkusVill wil het eten van groenten leuk en makkelijk maken. Dagelijks maakt chef-kok en groenteslager Dennis smaakvolle en afwisselende gesneden groenten ondersteund met makkelijke recepten. Zo worden klanten voorzien in de ADH van 250g snit per dag. Ze worden vers gesneden in de winkel. Klanten kunnen kiezen om de groenten per stuk te kopen (€ 2,50 per portie) of via een abonnement waarin ze kunnen kiezen tussen 3X (€ 6 / week), 5X (€ 7,5 per week) of zelfs 7X per week ( € 9), met oplopende kortingen per portie.”

Naast de dagelijkse groentemixen, kunnen klanten ook de zelf gekozen groenten op maat laten snijden door de groenteslager. “Het snijden van groenten is een van de meest tijdrovende handelingen tijdens het koken. De groenteslager snijdt op wens van de klant bijvoorbeeld een aubergine of courgette in plakken of in blokjes. Klanten krijgen dan meteen advies over mogelijke bereidingswijzen.”

Het snijden zorgt ook voor een stuk beleving. Er staan geen snijmachines maar handmatig. “Onze groenteslager is chef-kok dus kent de verschillende snijtechnieken. Juist door technisch goed en met een mes te snijden, snijd je de groenten niet kapot waardoor veel beter hun textuur en smaak behouden”, besluit Thera.

 

Voor meer informatie
Thera van Heuveln
VkusVill Netherlands BV 
Wibautstraat 131 D
Amsterdam
hello@vkusvill.eu 
www.vkus.nl 


Publicatiedatum:
Auteur:
©Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven