Nature Fresh Farms plant deze maand bomen

Na twee jaar onderzoek en ontwikkeling heeft Nature Fresh Farms onlangs officieel hun 100% afbreekbare komkommerfolie geïntroduceerd, een primeur voor de Noord-Amerikaanse markt. De folie is gemaakt op basis van zetmeel en is afkomstig van plantaardige grondstoffen. De folie wordt binnen 90 dagen op natuurlijke wijze afgebroken tot CO2 en water.

Om de lancering te vieren en te promoten bij zowel consumenten als klanten, is Nature Fresh Farms een unieke marketingcampagne begonnen. De telers vragen hun volgers om zich aan te sluiten bij hun initiatief op hun Instagram-, Facebook- en LinkedIn-accounts.

Elke keer dat iemand deze sociale mediaberichten deelt tijdens de maand oktober, zal het bedrijf een boom planten. Met één deelname die gelijk is aan één boom, belooft het bedrijf tot 25.000 bomen te planten om de Amerikaanse bossen te laten groeien.

Voor meer informatie:
Nature Fresh Farms
+1 (519) 326-1111
info@naturefresh.ca
www.naturefresh.ca


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.