Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
Super AGF Markten 12,5 jaar op de weekmarkt Stadskanaal

"In Stadskanaal zit nog steeds een stijgende lijn"

Ook al is de kraam van Super AGF Markten op de weekmarkt Stadskanaal supergroot, klanten hoeven er nooit lang te wachten. Met twee vrachtwagens vertrekken ze 's morgens naar de markt, één voor de uitstalling en één voor de voorraad. Leonie en Ernst van Werkhoven doen dat al 12,5 jaar met veel plezier en de zoons zijn inmiddels ook werkzaam in het bedrijf. 

“Ik ben heel trots op mijn man, kinderen en ons team. Hoe we het allemaal voor elkaar hebben gebokst? We weten wat we aan elkaar hebben. En ik ben ook trots op de markt in Stadskanaal, we hebben een heel mooi aanbod! Men durft het nog aan om te investeren, bijvoorbeeld in een nieuwe kraam. En er zijn veel specialisten.
In Stadskanaal zit nog steeds een stijgende lijn. En daar proberen we ook ons best voor te doen!” vertelt Leonie van Werkhoven die door Weekmarkt Stadskanaal werd geïnterviewd. 

Lees meer over Super AGF Markten via onderstaande post

 

Publicatiedatum: