Mprise Agriware lanceert vernieuwde Inspect app

30 september lanceert Mprise Agriware de vernieuwde Inspect app. Waar de app eerder alleen geschikt was voor zaadproducenten, is deze nu ook geschikt voor veredelaars en kwekers.

Er is een nieuwe module toegevoegd voor het scouten en testen van nieuwe rassen. De assortimentsbeheerder legt eenvoudig nieuwe soorten vast, inclusief foto’s en kenmerken. Deze informatie is vervolgens meteen beschikbaar in Agriware 365 (ERP-software van Mprise Agriware), zodat het naadloos integreert met inkoop, testen en productie. Daarnaast zijn er ook verbeteringen doorgevoerd voor zaadbedrijven die al gebruik maakte van de Inspect app.

Uitdagingen kwekers centraal
Tijdens het vernieuwen van de Inspect app, zijn de uitdagingen van de kweker telkens ons uitgangspunt geweest. Kwekers zullen de volgende uitdagingen vast en zeker herkennen:

  • Hoe houd ik grip op de kwaliteit van mijn assortiment, van scouten en testen, tot productie en afbouw?
  • Hoe krijg ik de juiste informatie bij de juiste medewerker vanuit de verzameling losse applicaties?
  • Wat zijn de gevolgen van mijn waarnemingen en controleresultaten voor mijn planning.

Gezamenlijk werken met één bron
Veel bedrijven werken nog met papier en/of Excel. Hierdoor is de data veel foutgevoeliger. De Inspect app integreert volledig met Agriware 365, zodat registraties in de kas en op het veld direct verwerkt kunnen worden in de backoffice. Andersom heeft iedere medewerker op het veld direct toegang tot de actuele data , zoals planthistorie en planning. Op die manier werkt iedereen met dezelfde bron, wat de foutgevoeligheid direct omlaag brengt.

Op naar een kas vol apps
De Inspect app is deel van de grotere visie van Mprise Agriware. Ons ideale toekomstbeeld is om iedere medewerker in de kas of op het veld te voorzien van een app, waardoor iedereen het werk slimmer en efficiënter kan uitvoeren.  Naast de Inspect app, die zich richt op teelt en assortiment, biedt Mprise Agriware ook de Time app aan, wat een totaaloplossing is voor uw tijdregistratie.

In de toekomst staan er nog meer apps op de planning die wij gaan uitbrengen, gericht op werkvloer en interne logistiek. Al deze apps zijn gericht op het optimaliseren van processen, wat resulteert in tijdsbesparingen, minder fouten en waardevolle data om de performance van mens en plant nog verder te optimaliseren.

Klik hier voor een factsheet met meer informatie.


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven