BelOrta wint Voka Prijs Ondernemen 2020

Naar jaarlijkse gewoonte haalt Voka – Kamer van Koophandel Mechelen-Kempen jaarlijks de Oscars van het bedrijfsleven naar eigen streek met de uitreiking van de Prijs Ondernemen. Dit jaar viel deze eer te beurt aan BelOrta.

"Na maanden vol spanning is de kogel door de kerk. En of het wachten de moeite waard was. Gisteravond mochten we met veel trots de Voka Prijs Ondernemen 2020 in ontvangst nemen", aldus BelOrta. 

Al sinds 1987 reikt Voka - Kamer van Koophandel Mechelen-Kempen jaarlijkse deze prijs uit om ondernemingen te bekronen die zich onderscheiden door innoverend vermogen, internationaal ondernemerschap, duurzame bedrijfsvoering en bovenal een continue durf en ambitie.

"Deze bekroning danken we aan ons constant streven om de standaarden in het groenten- en fruitlandschap te hertekenen, ons engagement om de binnenlandse consument ook in deze hectische tijden blijvend te voorzien van heerlijke, gezonde en verbazend plezante producten en bovenal aan de dagelijkse inzet en toewijding van onze medewerkers en producenten", besluit BelOrta. 

Voor meer informatie:
Glenn Sebregts
BelOrta
+32 15 565 272
glenn.sebregts@belorta.be 
www.belorta.be 

 


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


© GroentenNieuws.nl 2020

Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven