Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Brand Olympic treft kantoor, operationele deel gespaard gebleven

Tholen - Vanmorgen brak er rond 5:00 uur een grote brand uit op het kantoorpand van Olympic Fruit en haar kantoorgenoten aan het Handelscentrum ZHZ in Barendrecht. Bij aankomst van de brandweer sloegen de vlammen uit het dak van de groente- en fruithandel. Vanwege de omvang van de brand werd er opgeschaald naar "zeer grote brand", desondanks was de brand die voornamelijk woedde in het dak bij de kantine snel onder controle. Om 9:00 uur werd het sein 'Brand meester' gegeven. De oorzaak van de brand wordt nog onderzocht. Bij de brand is niemand gewond geraakt. 

In een korte reactie geeft Lennart van den Heuvel aan dat het bedrijf het naar omstandigheden goed maakt. "De schade zit vooral in het kantoorpand. Hoe groot de schade exact is, moet geïnventariseerd worden, maar het lijkt niet onherstelbaar. Gelukkig is de loods niet aangetast en de eerste vrachtwagens staan zelfs alweer aan het dock. Vanaf vanmiddag zal de loods weer volledig operationeel zijn. Voor een deel van het kantoorpersoneel bood HillFresh de oplossing om tijdelijk bij hen in te trekken, hierdoor heeft de operatie nauwelijks stilgelegen. Het was schrikken, maar al met al lijken we er redelijk vanaf te zijn gekomen. We danken iedereen voor het getoonde meeleven en steun."