Hawthorne Gardening geeft Gavita en Agrolux nieuw pand

Hawthorne Gardening verhuist binnenkort haar kantoren van Gavita International en de productiefaciliteit van zowel Agrolux als Gavita naar een nieuwe locatie aan de Naritaweg 6-8 in Rozenburg. Met een aangepast verkoopkantoor blijft Agrolux wel ook in Westland gevestigd. 

Groei
Fred Bosch, algemeen directeur van Hawthorne International: "Onze ambitie is om binnen nu en vijf jaar meer dan te verdubbelen in omzet en dat zal vragen om een sterk groeiende organisatie van mensen en middelen. Alleen door te blijven investeren in onze medewerkers, R&D en moderne productielijnen kunnen we onze relaties optimaal bedienen en zowel bestaande als nieuwe markten voorzien."

Derhalve komen de extra vierkante meters goed van pas. "Deze verhuizing betekent ook een nieuw hoofdstuk voor Gavita en Agrolux, omdat al het productie- en administratief personeel op één locatie komt te werken. Dit geeft niet alleen efficiencyverbetering en capaciteitsvergroting, maar geeft met name ook een grotere teambeleving. Ik ben oprecht blij dat we deze locatie nu hebben gevonden en dat we het team een eigentijdse werkomgeving kunnen gaan bieden die recht doet aan onze ambities."

Productiefaciliteit
De productiefaciliteit van Hawthorne assembleert honderdduizenden armaturen op jaarbasis. Op de nieuwe locatie is er dan ook ruimschoots productiefaciliteit gepland voor nu en voor de toekomstige groei. Bosch: "Op de drukste dagen van het jaar werken er tot wel 100 mensen aan de productie- en subassemblagebanden."

"Zeer belangrijk is ook dat onze nieuwe productieruimte zo wordt ingericht dat het ruim aan alle bestaande en toekomstige veiligheidsnormen kan voldoen, en dat mensen op een gezonde manier hun werk kunnen uitvoeren. Ook wilden wij verschillende moderne, prettige ruimtes creëren waar onze medewerkers en bezoekers met plezier en efficiënt kunnen werken en onze producten kunnen bekijken."

Voor meer informatie:
Agrolux                          
www.agrolux.comGavita International b.v.

www.gavita.com/horti/nl/  


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven