Inochio partner Bosman Van Zaal in Japan

De verkoop van Bosman Van Zaal tuinbouwprojecten in Japan zal in de komende jaren verzorgd worden door het Japanse bedrijf Inochio. Vrijdag 11 september werd online de overeenkomst getekend door beide directies in Japan en in Nederland.  

Inochio is een bekende tuinbouwtoeleverancier in Japan en werkt al jaren samen met de internationale kassenbouwer uit Nederland. De samenwerking is geïntensiveerd, omdat de uitvoering van tuinbouwprojecten steeds meer inzicht en technische kennis vereist, gebaseerd op input van de lokale omstandigheden. Op deze wijze profiteren Japanse ondernemers van optimale groeiomstandigheden voor hun planten.

Vlnr. Marco Braam, CEO Bosman Van Zaal, op het scherm Nobuo Ishiguro, managing director Inochio Agri Inc. (linksboven) en de raad van bestuur. Aan de rechterzijde Ben van der Heide, Chief Sales Officer Bosman Van Zaal. 

Samenwerking
Het verleden heeft aangetoond dat de twee partijen uitstekend samenwerken. Inochio weet op nauwkeurige wijze de wensen van de Japanse opdrachtgevers te vertalen in een duidelijk profiel, dat als basis dient voor de uitwerking door Bosman Van Zaal in Nederland. Zij werken met hun team van meer dan 60 engineers een totaalproject uit, waarin kassen, teeltsystemen, klimaatsystemen en watersystemen een geïntegreerd geheel vormen, toegespitst op de lokale omstandigheden en teelteisen. Vervolgens wordt het project samengevoegd door Bosman Van Zaal en verder getransporteerd en gebouwd door Inochio, altijd in samenwerking met de Nederlandse kassenbouwer.

De kassenactiviteiten van Inochio in Japan worden verzorgd door Inochio Agri, een bedrijf dat onderdeel uitmaakt van de Inochio Group. Ze ondersteunen de tuinbouw op verschillende gebieden, waaronder managementondersteuning, tuinbouwsystemen, kasprojecten en nog veel meer. Met hun zeven businessclusters, elk gespecialiseerd in één domein, willen ze de tuinbouw en de gemeenschap nieuw leven inblazen. Ga voor meer informatie naar www.inochio.co.jp/en/

Voor meer informatie:
Inochio Agri Inc
www.inochio.co.jp/en/Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven