Niels Borst en Dennis van der Maden in dienst bij Gebrs van Aarle

Bij Gebrs van Aarle startten onlangs twee nieuwe medewerkers. Met ingang van augustus is Niels Borst (45) begonnen in de rol van commercieel manager. Per september wordt Dennis van der Maden (28) binnen Gebrs van Aarle verantwoordelijk voor verkoop, relatiebeheer en acquisitie. 

Niels Borst
Per augustus is Niels Borst (45) begonnen bij Gebrs van Aarle te Schijndel in de rol van commercieel manager. Na diverse sales-, marketing- en management gerelateerde functies bekleed te hebben bij verschillende bedrijven en sturing gegeven te hebben aan interne veranderprocessen, pakt hij nu de uitdaging als commercieel manager bij Gebrs van Aarle met beide handen aan. Niels is iemand die geen uitdaging uit de weg gaat en graag de mouwen opstroopt. In zijn functie geeft hij leiding aan het commerciële team, bestaande uit de afdelingen inkoop, verkoop en marketing.
“Gebroeders Van Aarle is al meer dan 50 jaar een begrip binnen de AGF-groothandels in Nederland. We weten ons te onderscheiden door een zeer breed assortiment en een hoog serviceniveau. De komende jaren zullen we verder inzetten op online, nog meer specialisatie en verbreding van het assortiment, en het verder versterken van onze positie in de markt binnen de zeven waarden van van Aarle. Wat dit precies inhoudt zal de komende maanden zichtbaar en duidelijk worden”, aldus Niels Borst.

Dennis van der Maden

Per september is Dennis van der Maden (28) begonnen bij Gebrs van Aarle te Schijndel. Na tien jaar bij Van Gelder groente en fruit in Ridderkerk gewerkt te hebben in de verkoop en marketing, wordt hij bij Gebrs Van Aarle verantwoordelijk voor verkoop, relatiebeheer en acquisitie. In de loop der tijd is zijn passie voor verse groenten en fruit, horeca en gastronomie enorm gegroeid. Hij begint dan ook vol enthousiasme bij Gebrs van Aarle en gaat zich bezighouden met verkoop, advies op maat en klanttevredenheid.
“Het is heerlijk om werkzaam te zijn in de AGF. Een markt die altijd in beweging is, de vier prachtige seizoenen met ieder z’n charmes en zijn uitdagingen. Vers en kwaliteit, daar gaat het om. Wat is er lekkerder dan een flinke, stevige Kordia of een verse oogst Reine Victoria’s? Ik grijp deze uitdaging bij Gebrs van Aarle dan ook met beide handen aan en ga er alles aan doen om er te zijn voor de klant en voor het bedrijf. Luisteren, meedenken en adviseren”, aldus Dennis van der Maden.

Voor meer informatie
Gebrs van Aarle
Van Leeuwenhoekweg 39
5482 TK Schijndel
073 5441919
www.gebrsvanaarle.eu     
verkoop@aarlegebrs.nl      


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven