Normec Foodcare sluit zich aan bij StartLife om FoodTech-startups te ondersteunen

StartLife en Normec Foodcare hebben hun krachten gebundeld om innovatieve food (tech) start-ups te helpen hun impactvolle voedselproducten en -technologieën sneller op de markt te brengen. Door gespecialiseerde kennis en diensten meer toegankelijk te maken voor start-ups in food, worden zij geholpen om aan alle vereisten te voldoen en bij het behalen van de benodigde certificeringen.

"Het behoeft geen uitleg om te begrijpen dat voedselveiligheid en -kwaliteit diepgaande kennis vereist van nogal complexe internationale voedselwetten en -regelgeving. Als het al een uitdaging is voor grote en ervaren voedselconcerns, stel je dan eens voor hoe moeilijk het is voor relatief onervaren, kleine start-ups in food", zegt Loet Rammelsberg, programmadirecteur van StartLife. Daarom verwelkomen we de expertise en ondersteuning van Normec Foodcare van harte."

Impactgedreven ideeën implementeren
Normec Foodcare startte de samenwerking met StartLife vanuit de ambitie om als kennispartner in de hele keten toegevoegde waarde te leveren op het gebied van voedselveiligheid, productkwaliteit en smaak. “Wij geloven dat niemand het exclusieve recht heeft op een goed idee. Laat staan ​​de impact die het kan hebben. De beste resultaten worden behaald door samen te werken. Daarom bundelen we onze krachten met partners als StartLife ”, vertelt Roger Nass, directeur Sales & Marketing van Normec Foodcare. Loet is het daarmee eens. “We delen de overtuiging dat samenwerking de sleutel is om een ​​impact gedreven idee te laten gedijen. Dat maakt onze beide organisaties een mooie match. ”

Nummer 1 in Food & Agri wereldwijd
Gezien de nauwe banden tussen StartLife en Wageningen University & Research is Normec Foodcare trots de samenwerking met het nummer 1 kennisinstituut in Food & Agri wereldwijd uit te breiden. "Met onze aanvullende samenwerking met StartLife kijken we ernaar uit om impactgedreven startups in de voedingsmiddelensector te helpen met oplossingen en advies op gebieden zoals voedselveiligheid, kwaliteit, procesbeheersing, laboratoriumtesten, labelcontrole, wetgeving en training & opleiding", zegt Roger, "en bijdragen aan het vormgeven van de toekomst van food."

Voor meer informatie:
www.normecfoodcare.com   
www.start-life.nl    


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven