Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Het treurige lot van de tomaat in Nederland

Iedere week verwondert Samuel Levie zich in Het Parool over een ingrediƫnt dat in het seizoen is of dat hij is tegengekomen tijdens zijn culinaire speurtochten. Deze week: de tomaat. "Hoewel de tomaat objectief gezien tot de culinair meest opwindende ingrediƫnten behoort, is het overgrote deel van de in Nederland geconsumeerde tomaten een treurig lot beschoren."

Lees hier zijn mijmeringen, gevolgd door een recept.

Publicatiedatum: