Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Webinar: Digitalisering in de AGF met Foodware 365 voor Business Central

Meer dan ooit is het belangrijk dat je als AGF-bedrijf digitaal kunt werken. Wanneer er een crisis uitbreekt zoals nu met COVID-19, is het gelijk zichtbaar hoe afhankelijk we eigenlijk zijn van digitalisering. Juist nu wil je blijven voldoen aan de eisen en wensen van de consument en de retailer. Tevens wil je op afstand volledig en juist inzicht in wat er gebeurt en kunnen we communiceren en samenwerken met elkaar.  

Op dinsdag 22 september om 16.00 uur ben je van harte welkom om vrijblijvend de online demonstratie te volgen, zodat je kennis kunt maken met het belang van digitalisering en de software oplossing Foodware 365 van Schouw Informatisering from Aptean, specifiek voor AGF-bedrijven. Hoe helpt Foodware 365 je digitaal te werken, jouw bedrijfsprocessen te optimaliseren en dus efficiƫnter te werken?

Programma: 

  1. Kennismaking Schouw Informatisering, from Aptean
  2. Digitalisering: we kunnen niet meer zonder
  3. Uitdagingen in de AGF-sector
  4. Foodware 365 demo: Productintegratie, voorraadpositie, artikeltracering, integratie met Office 365 (Outlook, PowerApps, PowerAutomate)

Benieuwd? Meld je dan hier aan. 

Publicatiedatum: