Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Florian Hinrichs nieuwe directeur van Landgard Obst & Gemüse Holding

Florian Hinrichs, sinds januari 2020 directeur van Landgard Blumen & Pflanzen, is door de directie van Landgard eG met ingang van 1 september 2020 benoemd tot extra directeur van Landgard Obst & Gemüse Holding.

Naast zijn activiteiten bij Blumen & Pflanzen zal hij nu ook de regionale groenten- en fruitbedrijven in de AGF-sector ondersteunen.

Het doel is om de gehele divisie Obst & Gemüse verder te versterken, de Kwaliteit, Arbo en Milieu-structuren te coördineren en een gezamenlijke, gecoördineerde aanpak na te streven.

Florian Hinrichs

Hinrichs is volgens Landgard een internationaal georiënteerde manager van 48 jaar met veel ervaring in de nationale en internationale handel. Na zijn eerste stappen in de branche begon hij zijn carrière bij Aldi Süd als o.a. centraal inkoper en later Group Buying Director bij Aldi Süd Central Purchasing in Mülheim. Hij heeft zich altijd gericht op de verssegmenten, waaronder groenten, fruit en bloemen.

 

Publicatiedatum: