Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Nieuw: Tomabel shaker

De REO Veiling biedt vanaf vandaag (woensdag 2 september) haar Tomabel snack- en snoeptomaatjes aan in nieuwe Tomabel shakers. De kartonnen verpakking met transparant deksel vervangt de zwarte 'Nova'-punnets en biedt drie klantvriendelijke voordelen: het product is zeer goed zichtbaar in de kleinverpakking, het product is makkelijk mee te nemen als gezond tussendoortje en de verpakking is vlot te sorteren.

De nieuwe Tomabel shakers zijn een onderdeel van de nieuwe huisstijl van Tomabel die sinds eind april stapsgewijs wordt geïntroduceerd. Na aardbeien, losse en trostomaten zijn snoeptomaatjes het vierde product dat in de nieuwe verpakking wordt gepresenteerd. Tomabel wil in de loop van dit jaar alle producten in een nieuw jasje steken. 

"We zijn ervan overtuigd dat een sterke en duidelijk herkenbare productpresentatie een toegevoegde waarde biedt aan onze producten en net daarom kozen we voor een eenvoudig, maar aantrekkelijk ontwerp voor de nieuwe Tomabel verpakkingen waarbij ons kwaliteitsvol product uiteraard de eyecatcher is en blijft,” aldus Henk Vandevelde, voorzitter van Tomabel.

De Tomabel shakers zijn standaard per 8 stuks verkrijgbaar in een EPS-T-kist. Iedere shaker heeft een nettogewicht van 250 gram. Een karton op maat houdt de shakers recht in de kist, wat de winkelpresentatie en het transport ten goede komt.

Met haar aanbod van Tomabel snack- en snoeptomaatjes in een nieuwe verpakking bevestigt de REO Veiling haar rol van betrouwbare handelspartner in de commercialisering van verse tomaten. Dankzij een grote volumestijging en een breder assortiment groeide tomaat gedurende de laatste jaren uit tot de belangrijkste productgroep (qua omzet) op de REO Veiling. Samen met Tomabel tomaten zijn op dit moment ook Flandria en Fine Fleur tomaten volop ter beschikking op de REO Veiling

Links: Fine Fleur grondtomaten, nog beschikbaar tot eind september
Rechts: Tomabel trostomaten in de nieuwe kartonnen verpakking (jaarrond beschikbaar)

Voor meer informatie:
Philiep Willems
REO Veiling
GSM. +32(0)499.69.71.05
E-mail. philiep.willems@reo.be 
www.reo.be

Publicatiedatum: