Nieuw scherm voor de groenteteelt: Luxous Light

In de groenteteelt staan de marges al jaren onder druk en moet alles kloppen om maximaal rendement te halen. Daarom introduceert Svensson, speciaal voor de groenteteelt, een nieuw energiescherm: Luxous Light.

Om groentetelers te helpen het verschil te maken in deze competitieve markt is er bij de ontwikkeling van dit scherm goed geluisterd naar hun wensen en behoeftes, laat de schermproducent weten. "Wij hebben 40 jaar ervaring in de markt en hebben de inzichten van de telers gebruikt om dit nieuwe klimaatscherm te ontwikkelen."

Het resultaat is Luxous Light, een verbeterde versie van Luxous 1347 FR.

Licht en soepel
Door gebruik te maken van innovatieve materialen en nieuwe technieken is een licht en soepel scherm ontstaan, met behoud van de overige eigenschappen van Luxous 1347 FR qua levensduur, lichttransmissie, energiebesparing en vochtdoorlatendheid.

Door de soepele structuur ontstaat er bovendien een kleiner schermpakket. Dit geeft de teler dus ook meer licht voor het gewas als het klimaatscherm niet wordt gebruikt. Luxous Light zorgt voor een optimaal klimaat en hoge energiebesparing.

Luxous Light vervangt per 1 september Luxous 1347 FR en is dit jaar in beperkte oplage beschikbaar.

Premiumoptie
Naast Luxous Light is Luxous 1147 FR het premiumscherm uit de Luxous productfamilie. Luxous 1147 FR heeft de hoogste lichttransmissie en is de aangewezen keuze als
het scherm relatief veel overdag gebruikt wordt in de winter, aldus de schermspecialisten.

Voor meer informatie:
Ludvig Svensson
www.ludvigsvensson.com


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven