Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
"een seizoensproduct bij uitstek"

Hongaarse tomatenpaprika's zijn weer op de markt

De Hongaarse tomatenpaprika is vanaf week 34 weer verkrijgbaar in Duitse speciaalzaken. "Op maandag kwamen de eerste partijen bij ons binnen. Op dit moment is het echter moeilijk te voorspellen hoe lang deze seizoensgroenten beschikbaar zullen zijn. Meestal duurt het seizoen maar een paar weken," vertelt een inkoper van de groothandel Fritz Ganz uit het Duitse Ingolstadt. Het bedrijf heeft de tomatenpaprika's elk jaar in het assortiment.

De tomatenpaprika’s worden gekocht bij een vaste partner op de groothandelsmarkt in München. "Hoewel de vraag niet groot is, is het toch een interessante niche voor ons als gespecialiseerde groothandel. In de regel zijn het vooral oudere consumenten die de groenten inmaken of conserveren."

De prijzen voor deze speciale groenten liggen momenteel tussen 3-4 euro/kg. "In vergelijking met vorig jaar waren de prijzen toen iets lager," besluit de inkoper.

Voor meer informatie:
Fritz Ganz GmbH
Roderstrasse 19
85055 Ingolstadt
Duitsland
+49 841 533 43
mail@fritzganz.de
www.fritzganz.de

Publicatiedatum: