Alexander Formsma nieuwe beleidsspecialist Energie bij Glastuinbouw Nederland

Alexander Formsma start op 1 september als de nieuwe beleidsspecialist Energie bij Glastuinbouw Nederland. Hij is de opvolger van Rob van der Valk, die onlangs afscheid heeft genomen.
 
Tot op heden werkt Alexander Formsma (26 jaar) bij de ZLTO waar hij in 2017 is begonnen als regio-coördinator Brabant/Zeeland. Vanuit die functie is hij al bekend bij Glastuinbouw Nederland en zeker bij de leden in het zuiden van het land, meldt Glastuinbouw Nederland in een aankondiging.

Als beleidsspecialist Energie volgt Alexander Rob van der Valk op die recentelijk, na ruim 20 jaar, afscheid heeft genomen van Glastuinbouw Nederland. Middels een tweejarig opleidingstraject wordt Alexander ingewerkt in zijn nieuwe functie.

Next level
“Het onderwerp energie is niet geheel nieuw voor mij”, zo zegt hij in een eerste reactie op zijn nieuwe uitdaging. “In mijn functie als regio-coördinator Brabant/Zeeland was ik al betrokken bij verschillende energiecoöperaties en -initiatieven in het gebied. Landelijk beleidsspecialist is natuurlijk wel ‘next-level’, maar het is een uitdaging die ik vol energie aan ga!”


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


© GroentenNieuws.nl 2021

Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven