Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Tomaten Harvest of Health in nieuw jasje

De tomaten van Harvest of Health zijn in een nieuw jasje gestoken. De dieprode tomaten passen volgens afzetorganisatie Harvest House binnen een vitale levensstijl en dat is te zien in de nieuwe look & feel. Vanaf deze week worden de tomaten in hun nieuwe jasje uitgeleverd. Ook de website www.harvestofhealth.nl  heeft een nieuwe look.   
De Harvest of Health tomaten zijn er in drie soorten: mini troscherrytomaten, cocktailtrostomaten en trostomaten. Deze rassen zijn geselecteerd op hun volle, zoete smaak en mooie, dieprode kleur. Die dieprode kleur is te danken aan lycopeen.

De Harvest of Health tomaten zitten vol lycopeen, een bioactieve stof die werkt als antioxidant. Daarnaast zitten de tomaten van Harvest of Health boordevol kalium en vitamine C. Daarmee passen ze volgens Harvest House perfect in een gezonde levensstijl. In de nieuwe look & feel is dat terug te zien in de frisse kleuren en het gerestylede logo.

De tomaten zijn jaarrond beschikbaar. Teler Erwin van der Lans teelt al jaren Harvest of Health trostomaten. Samen met zijn team zorgt hij elke dag voor tomaten van hoge kwaliteit. Die zijn niet alleen smaakvol en gezond, maar worden ook verantwoord geteeld.

De consument vindt de Harvest of Health tomaten vooral bij groentespeciaalzaken. De tomaten zijn herkenbaar aan het hartvormige cliplabel.

Voor meer informatie:
Harvest House
www.harvesthouse.nl 
info@harvesthouse.nl 

 

 

Publicatiedatum: