Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Octrooi voor fruitfermentatieproces o.a. paprika Europese markt

Corbion heeft een Europees octrooi ontvangen voor het specifieke productieproces dat het bedrijf gebruikt voor het fermenteren van fruit. Het eindproduct kan gebruikt worden in een reeks van toepassingen zoals in het maken van gebak.

Eerder had het bedrijf al een dergelijk octrooi voor de VS en Japan. Met de ingrediĆ«nten die uit het fermenteren van fruit worden verkregen kunnen gebaksfabrikanten de smaak en en textuur van producten op een natuurlijke manier aanpassen. De ingrediĆ«nten helpen bovendien om de houdbaarheid van producten te verlengen. Het proces van Corbion omvat de fermentatie van vloeibare fruitbereidingen. Veelal uit citrus en andere fruitsoorten als appel en meloen of groenten als pompoen en paprika. 

Bron: Corbion

Publicatiedatum: