TTA lanceert Feeding Dreams campagne

Dromen. Iedereen heeft ze. Dromen laten je bewegen, groeien, creëren en innoveren. TTA droomt van een wereld waarin voldoende en gezond voedsel voor iedereen beschikbaar is. Zij zetten zich hiervoor in door hoogwaardige apparatuur te leveren voor het automatiseren van het productieproces van groenten. Dit willen zij laten zien in hun nieuwste campagnefilm ‘Feeding dreams’. 

Kwekers kunnen het hele proces van zaaien tot oogsten volledig automatiseren, waardoor er een beter én gezonder eindproduct wordt geproduceerd met een hogere opbrengst. Hiervoor zijn verschillende hydrocultuursystemen op de markt, zoals Mobile Gutter System (MGS), Deep Floating Technique (DFT) en Multilayer Systems.

Peter Rietveld van TTA legt uit. "Wereldwijd merken wij een toenemende vraag naar automatisering op het gebied van groenten. Denk hierbij aan het verspenen en sorteren van jonge groenten planten van tray naar goten of van tray naar drijvende floats. Door planten volautomatisch te sorteren, worden slecht ontwikkelde óf niet ontkiemde planten verwijderd. Ook zorgt deze wijze van sorteren ervoor dat planten niet meer met de hand worden opgepakt. Wij gaan hierin zelfs nog een stap verder door de plantgrijpers te desinfecteren voordat ze in contact komen met de plant. Het resultaat: consistente en gezonde planten.”

Voor meer informatie:
TTA BV
www.tta.eu 
info@tta.eu 

Peter Rietveld
peter.rietveld@tta.eu  


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


© GroentenNieuws.nl 2020

Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven