Cresco:

"De doos van Cressida biedt een assortiment dat aanzet tot proeven, proberen, vieren en versieren"

"Ramen, deuren en grenzen gaan stap voor stap open, we richten onze blik weer op de toekomst. Voorzichtig, maar met vertrouwen en vooral met zoveel zin", zo melden Martin, Rita en Mitch Prins van Cresco. "Wij hopen dat dit voor u ook zo is, dat er hoop en vertrouwen in de toekomst mag zijn. En een handreiking van anderen, want als deze tijd ons iets heeft geleerd, is het wel hoe belangrijk het woord ‘samen’ is. Hoe lastig de afgelopen maanden ook waren, wij kijken toch terug op een waardevolle tijd. We beseffen nog meer hoe dierbaar Cresco ons is. Het zaden zien ontkiemen en groeien, het anderen laten proeven van wat wij produceren, nu al vier generaties lang. Daar zijn we trots op en dankbaar voor!"

"Trots en dankbaarheid die ons inspireerde tot een nieuw product; ‘De doos van Cressida’. Dit klinkt als een sprookje en zo ziet deze doos met een mooi assortiment aan cressen er ook uit, als een sprookje. Maar het is echt. Ze bevat een selectie aan geuren en smaken uit alle windstreken: noord, oost, zuid en west. De naam ‘Cressida’ symboliseert het hart van ons familiebedrijf. Wij laten haar ons verhaal vertellen. Ons geloof in kiemkracht. In kennis, toewijding en trouw. Naast de naam van een maan, een vlinder en een personage uit een middeleeuws liefdesverhaal, is Cressida een tuinkerssoort. En met de tuinkers is ons verhaal in 1958 begonnen."

Het assortiment in de doos telt 8 soorten cress (Daikon, Snow Pea, Shiso Purper, Shiso groen, Mosterd, Rode Radijs, Bleu Pepe, Rode kool), van elk 2 stuks, ieder met een eigen karakter. Van mild, zoet en verfrissend tot prikkelend en pittig. Verpakt in een representatieve, handzame kartonnen doos met opdruk en begeleidende tekst, die naar wens in de Duitse, Engelse, of Nederlandse taal wordt toegevoegd. Het was een feest om de doos van Cressida te ontwerpen en de inhoud zo samen te stellen, dat er voor iedere smaak en ieder maaltijdmoment een mogelijkheid is. Een assortiment dat aanzet tot proeven en proberen. En wat ons betreft: tot vieren en versieren", besluit de familie Prins.

De doos van Cressida is vanaf nu te bestellen.

Voor meer informatie:
Cresco
Vijverberglaan 2a
2675 LC Honselersdijk
rita@crescobv.com
www.crescobv.com


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


© GroentenNieuws.nl 2021

Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven