Trofi Pack kiest voor Martin Stolze

Nieuw transportbandensysteem voor de aan- en afvoer van lege (kartonnen) verpakkingen

Trofi Pack is een dienstverlenend bedrijf voor het verpakken, ompakken, koelen en rijpen van groenten en (tropisch) fruit. In het nieuwe bedrijfsgebouw in Den Hoorn (ZH) hebben ze gekozen voor Martin Stolze b.v. als leverancier en installateur voor een transportbandensysteem voor de aan- en afvoer van lege (kartonnen) verpakkingen.

Aanvoer verpakkingsmateriaal
Nabij elke machinelijn (10 stuks) is een gecompliceerde RVS glijgoot constructie geïnstalleerd waarmee nieuwe dozen vanaf de zolderverdieping naar de werkplekken worden gebracht.


Afvoer verpakkingsmateriaal
Daarnaast is er vanaf elke machinelijn een transportband voorzien welke aansluit op een van de twee centrale transportbanden voor de afvoer van oude verpakkingen. Dit netwerk van banden is voor een vrije doorgang opgehangen aan de zolderconstructie en eindigt in de perscontainer naast het pand. Op deze wijze worden de oude verpakkingen efficiënt en zonder tussenkomst van medewerkers snel en zonder hinder afgevoerd.

Marcel Broekhart van Trofi Pack: “Wij hebben voor Martin Stolze gekozen vanwege de prijs- kwaliteitsverhouding. De samenwerking was perfect en het eindresultaat nog beter. Wij zullen Martin Stolze zeker aanraden!”.


Overzichtstekening

Voor meer informatie:
Martin Stolze
Leemidden 6
2678 ME De Lier
T: 0031 (0)174 518 113
info@martinstolze.nl
www.martinstolze.nl


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


© GroentenNieuws.nl 2020

Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven