Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
Oppy verwacht piekopbrengst in september en oktober

Zomeroogst Californische tomaten van Oceanside Pole begonnen

Oppy luidt het zomerseizoen in met de roma en ronde tomaten van het merk Oceanside Pole. De oogst is in volle gang en verwacht wordt dat de opbrengst in september en oktober een hoogtepunt zal bereiken.

Als teler, marketeer en distributeur van versproducten uit de hele wereld, verlaadt Oppy vanuit het Californische Oceanside de klasse 1 tomaten naar retail- en foodservicebedrijven in de VS en Canada. Oceanside is het enige grootschalige paalteeltbedrijf in Californië, een methode die ervoor zorgt dat een product van hoge kwaliteit op natuurlijke wijze aan ranken kan rijpen.

Oppy's senior verkoopmanager James Galindo (foto rechts): "Er zijn veel retailers die hun tomaten elders kunnen inkopen, maar Oceanside Pole biedt een onvergelijkbare brix, robuuste smaak en schone snij-textuur, die bereikt wordt door middel van deze unieke teeltmethode. Niet alleen is de kwaliteit uniek, maar we kunnen ook specifieke kleur- en maatvoeringsvereisten instellen om tegemoet te komen aan de verschillende behoeften van de klant."

Marineveteranen helpen oogsten
Oceanside Pole-tomaten worden verpakt in dozen van twee lagen van 22 pond, 25-pond volumevulling en 15-pond enkellaags en RPC's (Rigid Pallet Containers), waardoor een aanzienlijke hoeveelheid flexibiliteit mogelijk is. Dankzij het streven naar voedselveiligheid en traceerbaarheid voldoen Oceanside Pole-tomaten aan strenge voorschriften om te garanderen dat de producten van de beste kwaliteit zijn. De centrale ligging van het teeltbedrijf betekent ook dat het verpakken, verladen en leveren aan de klant slechts 24 uur duurt.

Een ander punt waar het teeltbedrijf van Oceanside Pole-tomaten trots op is, is de ondersteuning van de lokale gemeenschap. Het teeltbedrijf ligt dicht bij Camp Pendleton, een van de grootste marinebases in de VS en het teeltbedrijf heeft in de loop der jaren veel militaire veteranen kunnen inhuren om te helpen bij de teelt en de oogst.

Voor meer informatie:
Oppy
www.oppy.com

Publicatiedatum: