Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

31 hectare kas te koop in Vancouver

In Vancouver, in Canada, staat ruim 31 hectare kas te koop op een areaalv an 65 hectare. BMO Capital Markets is als exclusief financieel adviseur betrokken bij de verkoop van de twee geavanceerde kassen.

Beide faciliteiten zijn onlangs gerenoveerd zodat ze te gebruiken zijn voor de teelt van verschillende gewassen. Door deze renovaties zijn beide faciliteiten nu zeer geavanceerde tuinbouwkassen waar een grote variëteit aan faciliteiten en tuinbouwactiviteiten kan worden gehuisvest, aldus BMO.

Elke faciliteit heeft een volledig geautomatiseerd klimaatbeheersings- en bemestingssysteem. Ook is er een warmte- en elektrotechnische installatie, automatische irrigatie, belichting, schermingsinstallatie aanwezig. De kassen zijn 4,5 meter hoog.

Beide faciliteiten zijn zeer toegankelijk voor meerdere transportmethodes, waardoor er aan Canada, Noord-Amerika en wereldwijd geleverd kan worden.

Aldergrove
De Aldergrove-faciliteit is een moderne kas in Aldergrove, British Columbia op een stuk grond van 22,25 hectare. De locatie wordt momenteel verbeterd met een glazen kas van 120.770 m², kantoren, faciliteiten voor medewerkers, opslag en laaddocks, een verwarmingsfaciliteit en een verwerkingsfaciliteit.

Daarnaast ligt er een teeltbedrijf voor blauwe bessen van bijna 11 hectare aan de westelijke kant van de locatie. Het Aldergrove-gebouw ligt aan de zuidoostelijke rand van Langley en de Greater Vancouver Area. Dit gebied heeft veel grote wegen en ligt op 1 kilometer van de grens met Amerika.

Delta
Het Delta-gebouw is een moderne kas in Delta, British Columbia op een locatie van 31,5 hectare. Momenteel wordt deze locatie uitgebreid met een glazen kas van 167.220 m², een verwerkingsfaciliteit, kantoorgebouw, verwarmingsruimte en extra personeelsruimte. De Delta-faciliteit ligt in het zuidelijke deel van Delta, dichtbij het Vancouver International Airport en de haven van Vancouver.

Voor meer informatie:
BMO Capital Markets
BMOCM.RealEstate@bmo.com
www.bmo.com

Publicatiedatum: