Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
Rob Baan, Koppert Cress:

"Als de restaurants weer opengaan, ben ik zo weer back on track"

Door de sluiting van horeca werd Koppert Cress hard geraakt door de coronacrisis. Inmiddels is de omzet weer terug op 50%, hoewel dat nog niet genoeg is, vertelt eigenaar Rob Baan in een interview met Dick Veerman van Foodlog. "Als ik driekwart van mijn omzet kan halen, kan ik overleven."

Door de crisis was het bedrijf weer helemaal terug bij af. "Toen ik startte was ik minder arm", blikt Rob terug. 

Hoewel hij veel manieren onderzocht om zijn bedrijf uit de misère te redden, blijft Rob in de toekomst bij zijn strategie: de focus op restaurants. "Dit bedrijf zit goed in elkaar. Als die restaurants weer opengaan, ben ik weer back on track."

Bron: Foodlog

 

Publicatiedatum: