Jolanda Berntsen benoemd tot nieuwe directeur Aeres Hogeschool Dronten

Aeres Hogeschool Dronten krijgt een nieuwe faculteitsdirecteur. Jolanda Berntsen (46) gaat per 1 oktober aan de slag in deze functie. De afgelopen jaren deed Berntsen veel ervaring op met (onderwijskundig) leiderschap bij Hogeschool Arnhem Nijmegen, waar zij vanuit haar expertise bedrijfseconomie en financieel economisch management verschillende directie- en leidinggevende functies bekleedde.

Voor Aeres Hogeschool Dronten is Berntsen geen onbekende. In de periode 2002-2013 werkte ze bij de hogeschool waar ze verantwoordelijk was voor de coördinatie van de bedrijfskundige studies. Vanuit haar agrarische achtergrond raakt het groene domein, met zijn maatschappelijke relevantie, nauw aan de levensvisie van Jolanda Berntsen. Ze kijkt dan ook met veel plezier uit naar haar hernieuwde kennismaking met Aeres Hogeschool Dronten, zo valt te lezen in de aankondiging.

Berntsen neemt de taken over van Rieke de Vlieger die de pensioengerechtigde leeftijd heeft bereikt. De Vlieger was zowel faculteits- als instellingsdirecteur. De functie van instellingsdirecteur Aeres Hogeschool is onlangs ingevuld met de benoeming van Freek Rebel die per 1 september start.


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


© GroentenNieuws.nl 2020

Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven