Hoogendoorn lid van Association for Vertical Farming (AVF)

Sinds afgelopen week is Hoogendoorn Growth Management lid van de Association for Vertical Farming (AVF). De AVF is een non-profitorganisatie die zich richt op het leiden en bevorderen van de duurzame groei en ontwikkeling van vertical farming. Door het bewustzijn te vergroten en stakeholders met elkaar te verbinden willen ze de implementatie van vertical farming bevorderen.

Hoogendoorn Growth Management gelooft dat vertical farming een manier biedt om vers en veilig voldoende voedsel te telen voor de groeiende wereldbevolking onafhankelijk het klimaat en locatie. Op deze manier wil de AVF een oplossing bieden in de wereldwijde voedselproductie.

“Hoogendoorn wil de vertical farming markt ondersteunen door het delen van kennis, het bouwen van sterke netwerken en het leveren van duurzame, innovatieve en effectieve oplossingen. De enige manier om vertical farming naar een hoger niveau te tillen is door gebruik te maken van de juiste technologie", aldus Hoogendoorn area sales manager Luis Trujillo. 

Voor meer informatie:
Hoogendoorn Growth management
info@hoogendoorn.nl
www.hoogendoorn.nl


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


© GroentenNieuws.nl 2020

Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven