Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Revol Greens gaat van 1 naar 4 hectare in Minnesota

Revol Greens heeft aangekondigd dat ze hun kas in Minnesota hebben uitgebreid van 0,8 naar vier hectare. Daarmee is het volgens de telers straks de grootste kas in de VS die gewijd is aan babysla.

Verder kondigde de slateler aan dat Mark Schulze als nieuwe directeur is aangesteld. Hij gaat, samen met zeven nieuwe senior teamleden, de uitbreiding in Minnesota en de nieuwe locatie in Californië - een kas van 64 hectare in Tehachapi - begeleiden.

In Minnesota zal de kasuitbreiding van Revol Greens de productie het hele jaar door gaan verviervoudigen. Dankzij deze groei kan het bedrijf de komende maanden verschillende nieuwe producten gaan introduceren. Daarnaast zal het de levering van producten in nieuwe markten mogelijk maken, waardoor verder kan worden voldaan aan de vraag van de klant.

In Californië is het werk aan de voormalige Sun Select Produce-kas, waar voorheen tomaten en paprika's werden geteeld, begonnen. Dit wordt nu een kas van Revol Greens waarin sla zal worden geteeld.

De eerste fase van de bouw bestaat uit het omzetten van de eerste 16 hectare en het integreren van Revol's geavanceerde kastechnologie. Er wordt ingezet op 90% minder watergebruik. 

Voor meer informatie:
Revol Greens
www.revolgreens.com

Publicatiedatum: