Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Rapport geeft inzage in effect corona op teelt- en productiekosten Britse telers

John Pelham van Andersons Midlands heeft een rapport opgesteld over de mogelijke gevolgen van Covid-19 voor de teelt- en productiekosten van de Britse groenten- en fruittelers in 2020. Het rapport is verschenen op aanvraag van de National Farmers Union, de British Growers Association, British Summer Fruits en British Apples.

Klik hier om het volledige rapport van British Summer Fruits te lezen.

De spoedige voltooiing van dit rapport werd belangrijk geacht om telers, marketeers, hun klanten en de overheid te voorzien van informatie. Een nadeel van de publicatie begin juni 2020 is dat sommige opmerkingen over de gestegen productiekosten gebaseerd zullen zijn op prognoses in plaats van op feitelijke gegevens.

Dit is dan ook een eerste rapportage, die financiƫle toelichtingen geeft voor die gewassen waarvoor reeds actuele informatie beschikbaar is. Een verdere bijstelling wordt later in het jaar verwacht, wanneer er actuele gegevens beschikbaar zijn voor die gewassen waarvan de periode van belangrijke uitgaven nog niet is aangebroken.

Stijging van de arbeidskosten voor asperges

De auteur benadrukt dan ook dat dit rapport is gebaseerd op de omstandigheden die golden op het moment dat het werd geschreven en dat het geen speculaties bevat over de financiƫle gevolgen van mogelijke toekomstige gebeurtenissen.

Klik hier om het volledige rapport van British Summer Fruits te lezen.

Publicatiedatum: