Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Annie en Leo Bravenboer 50 jaar getrouwd

Vandaag zijn Annie en Leo Bravenboer 50 jaar getrouwd. Dat willen ze bij AGF-Online niet zomaar voorbij laten gaan. "Ik ken Leo al heel lang. Toen hij nog de grossierderij had op de Spaanse Polder deden we al zaken. En zijn vader Maarten Bravenboer kende mijn opa Kees weer goed", vertelt Kees van der Mey.

Versiering in volle gang

"Nadat hij de Grossierderij had gesloten, ging hij aan de slag bij Bakker & Leenheer. Toen daar het doek viel, kwam hij naar Van der Meij Barendrecht, wat vandaag de dag AGF-online heet. Leo zit hier dus ondertussen alweer heel wat jaartjes en gaat ook dagelijks door met klok aankopen bij The Greenery voor verschillende klanten.  Uiteraard heeft hij al jaren veel liefde voor zijn Westlandse Druiven."

Al die jaren is Annie zijn steun en toeverlaat geweest. Nog steeds zijn die twee stapelverliefd. In de loop van de jaren kregen ze drie kinderen: Annie, Martin en Esther en vier kleinkinderen.

Wil je Leo feliciteren? Dat kan via onderstaande gegevens:
Leo Bravenboer
Tel: 0180 649 649
prijslijsten@agf-online.nl

Publicatiedatum: