Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Bladplukwagens voor het efficiënt plukken en snijden van bladeren

Lopend blad snijden in de kas wordt voor sommige kwekers steeds lastiger om het op een goed werkzame manier te kunnen doen. De teeltgoten blijven op dezelfde hoogte hangen, maar door het verschil in rassen variëren de hoogtes meer met het blad snijden. Hierdoor zijn er veel gevallen waar men tijdens het blad snijden er niet goed bij kan en dan op de buis moet gaan staan om goed bij hun werk te kunnen komen. Dit is geen ergonomisch verantwoorde werkhouding en het is niet gezond om dat een hele dag vol te houden. Dit kan tot klachten of blessures leiden bij werknemers met vele gevolgen van dien.

Hoog rendement en prettig in gebruik
Om deze reden heeft Steenks speciale bladplukwagens in haar assortiment. Deze wagens rijden elektrisch op het buisrailsysteem en hebben een in hoogte verstelbaar plateau. De minimum plateauhoogte is zeer laag, waardoor je met het plateau net boven de buis kan staan. Dit leidt tot een vereenvoudiging van de arbeid en tot een betere continuïteit in het werk. Hierdoor kan men op iedere gewenste hoogte het werk plezierig en met een beter rendement uitvoeren. Bekijk hieronder hoe de wagen werkt.

Specialist in bladplukwagens
Steenks Service beschikt over een divers aanbod aan bladplukwagens. Zo worden zowel modellen van Berg Hortimotive als Berkvens geleverd. Na levering biedt Steenks Service ook technische ondersteuning in de vorm van reparatie en onderhoud.

Voor meer informatie:
Steenks Service
info@steenks-service.nl
www.steenks-service.nl

Publicatiedatum: