"Bird's eye chilipeper in juli beschikbaar in China"

"De Bird's eye chilipeper is inheems in Thailand. De zaden werden vervolgens in China geïntroduceerd en er werden vele variëteiten gekweekt. Deze chilipeper wordt geteeld in de meeste delen van China, met inbegrip van Guizhou, Jiangxi, en Hebei," zegt Peng van Jiangxi Woshenghui Agricultural Development.

Rode Bird's eye chilipeper

"Onze rode Bird's eye chilipeper wordt gekweekt in Xinyu, Jiangxi. Onze kwekerij beslaat een oppervlakte van 4 hectare en produceert in totaal ongeveer 90 ton. Onder normale weersomstandigheden begint het seizoen elk jaar in juli en eindigt het rond november. De teelt is dit seizoen stabiel en niet beïnvloed door extreme weersomstandigheden die zich regelmatig voordoen en de kwaliteit is stabiel."

Rode Bird's eye chilipeper

"Dit jaar zullen we ons richten op bulkverzendingen, waarbij de groothandel het belangrijkste verkooppunt is. De prijsstelling wordt beïnvloed door vele factoren in de markt, dus het is nog steeds moeilijk om een conclusie te trekken. Echter, te oordelen naar de huidige situatie, wordt verwacht dat de groothandelsprijs dit seizoen zal blijven staan op ongeveer 6 yuan (€0,75) per halve kilo."

Voor meer informatie:
Jiangxi Woshenghui Agricultural Development Co., Ltd.
+86 790 7101 117
wshnygs@163.com


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Twitter Rss

© GroentenNieuws.nl 2021

Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven