25 juni

Telers in gesprek met beleidsmakers over corona en seizoensarbeid

Corona vraagt niet alleen veel van ondernemers, maar ook van gemeenten. Zeker in plaatsen waar veel arbeidsmigranten wonen en werken, vraagt het virus om extra inzet. Dat is aanleiding voor een livedebat, met de mogelijkheid voor agrarische ondernemers om in gesprek te gaan met gemeenten en vakorganisaties.
 
Op welke vlakken kunnen gemeenten en ondernemers elkaar versterken, wat zijn discussiepunten, hoe wordt gezorgd voor veilige en gezonde werkplekken en voldoende woonruimte?
Dat zijn zomaar wat onderwerpen die aan de orde kunnen komen tijdens het livedebat dat LTO Nederland organiseert samen met de aangesloten vaktechnische en regionale organisatie, waaronder Glastuinbouw Nederland, en de Vereniging Nederlandse Gemeenten.

Kans voor agrarische ondernemers
Het debat vindt online plaats op donderdag 25 juni om 13.00 uur. Aanmelden kan via deze link, die verwijst naar de website van de Werkgeverslijn. Dit is een kans voor agrarische ondernemers om met andere betrokken partijen in gesprek te gaan over dit actuele thema. Op de website van de Werkgeverslijn is het complete programma te vinden.

Bron: Glastuinbouw Nederland


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


© GroentenNieuws.nl 2020

Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven