Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

World Horti Center organiseert tweede Summer Of Innovation

Een hele zomer lang staan de laatste innovaties in de glastuinbouw centraal in World Horti Center. Na de succesvolle editie van 2019 zal het ‘clubhuis van de tuinbouw’ ook in de zomer van 2020 innovaties in de spotlight zetten. Dat gebeurt zowel met een tijdelijke expositie als met diverse online en offline events van 20 juli tot en met 4 september. Uiteraard alles binnen de coronarichtlijnen zoals door het RIVM opgesteld.

Een aantal pleinen in World Horti Center worden omgebouwd tot expo-plein, waar bezoekers in kleine groepjes diverse nieuwe modellen, concepten en innovaties kunnen bewonderen. De route gaat ook langs diverse highlights die permanent in World Horti Center te vinden zijn, zoals de vernuftige waterruimte, de All Climate Greenhouse en de stands van de participanten.

Naast de mogelijkheid tot het boeken van een tour organiseert World Horti Center diverse activiteiten rondom innovatie in de glastuinbouw. Zo staan er een aantal Pizza@WHC’s gepland, die samen met InnovationQuarter worden georganiseerd. Onder het genot van pizzapunten wordt in elke sessie één actueel onderwerp besproken met belanghebbende partijen, bijvoorbeeld over digitale veiligheid in de kas. Elke sessie heeft als doel partijen bij elkaar te brengen en creatief te laten brainstormen met elkaar. Daarnaast is het doel om de sessie een concreet vervolgtraject te geven, waaruit nieuwe samenwerkingen, ideeën en innovaties ontstaan en worden uitgewerkt.

Voor meer informatie:
World Horti Center
www.worldhorticenter.nl 
projectbureau@worldhorticenter.nl 

Publicatiedatum: