Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

ExpoSE en expoDirekt op 18 en 19 november 2020 in Karlsruhe

De Vereniging van Zuid-Duitse asperge- en aardbeientelers (VSSE) organiseert de expoSE, de grootste ontmoetingsplaats voor de asperge- en zachtfruitsector in Europa, en expoDirekt, de grootste Duitse beurs voor directe verkoop van tuinbouwproducten, in het Karlsruhe-beurscomplex van 18 tot 19 november 2020.

"Ondanks de moeilijke situatie als gevolg van de coronacrisis hebben de asperge- en zachtfruittelers de oogst toch tot een goed einde weten te brengen. Direct marketing met stabiele en goede prijzen heeft er in belangrijke mate toe bijgedragen dat de meeste bedrijven het seizoen goed hebben doorstaan.

Nu is het belangrijk om de telers op 18 en 19 november innovaties te tonen die hun dagelijkse werkzaamheden vereenvoudigen en de behoefte aan personeel verder verminderen," zegt Simon Schumacher, woordvoerder van het bestuur van de Vereniging van Zuid-Duitse Asperge- en Aardbeientelers.

Exposanten op de expoSE van vorig jaar

Online voorregistratie
De VSSE is verantwoordelijk voor de organisatie van de beurs in het kader van de bescherming tegen coronabesmetting. De organisatie staat in nauw contact met het management van het Karlsruhe Trade Fair Centre. Smalle gangpaden tussen de stands worden vermeden en de inrichting van de beurs zorgt ervoor dat zowel de exposanten als de bezoekers zich gemakkelijk aan de afstand kunnen houden. Verwacht wordt dat voor exposanten en bezoekers een voorafgaande online registratie noodzakelijk is.

Daarnaast viert expoSE dit jaar haar 25e verjaardag en expoDirekt beleeft de 10e editie. Ter gelegenheid hiervan krijgen alle vakbezoekers onder de 25 jaar gratis toegang tot de beurzen.

Voor meer informatie: www.expo-se.de

Publicatiedatum: