Koen Vangorp spreekt hoop uit voor Het Aardbeienland:

"Korte lijntjes met de consument en als sector samen open sparren"

Koen Vangorp ziet in de komende jaren aardbeientelers hun collega's in de tomatenteelt volgen als het over LED-belichting van hun gewassen gaat. Als producent van belichting probeert Mechatronix daarbij naast naar de techniek ook naar het financiële aspect te kijken, want bijvoorbeeld een laag energieverbruik is ook belangrijk, zo vertelt hij op Berry Briljant waar hij ook zijn licht laat schijnen over 'Het Aardbeienland' waaraan Berry Briljant als stichting die promotie van zachtfruitteelt in Zuid-Nederland voor ogen heeft werkt. 

Foto rechts: Koen op IPM Essen 2019.

"De uitdaging voor Berry Briljant zal moeten zitten in ontwikkelingen van de sector als collectief te ondersteunen, zodat gezamenlijk en vervolgens ieder voor zich vooruit zal gaan. Verder zou het mooi zijn als de locatie ‘Het Aardbeienland’ als onderzoekstation van de sector kan gaan dienen, waar niet alleen de lijntjes naar de consument kort zijn, maar ook de sector open met elkaar kan sparren. Dat moet een droom zijn van elke ondernemer in de zachtfruitsector. De sector en de ondernemers uit de sector, verdienen het om nog verder door te groeien en daar podium aan te geven.”

Voor meer informatie:
Berry Promotions                                               www.berrybriljant.nl                                  communicatie@berrybriljant.nl 

MechaTronix
Koen Vangorp 
koen@mechatronix-asia.com
www.horti-growlight.com 


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


© GroentenNieuws.nl 2020

Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven