Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
Sven Paauwe & Jitse Schöne over hun advieswerk in Azië

"Ondanks grote afstand toch betrokken bij glastuinbouw Azië"

In China begeleidt Sven een project waarbij de kas in oktober 2019 is opgeleverd en er in een straal van 1000 km geen andere hightech tuinbouw te vinden is.

Maar ook in het Midden-Oosten wordt Delphy Dashboard gebruikt en verzorgt Jitse de begeleiding en teeltadvies op afstand. In de afgelopen twee jaar heeft het bedrijf waar Jitse actief is, een groei van 5 naar 20 hectare doorlopen en streeft ernaar te groeien naar 50 hectare hightech kassen in de komende 5 jaar.


Sven Paauwe en Jitse Schöne

Data gedreven advies internationaal
Binnen beide projecten waarbij Delphy Dashboard ingezet wordt, is te zien dat er verschillende behoeften zijn in de vorm van gebruik. Hierbij ligt in China de focus meer op communicatie en het ontwikkelen en delen van kennis. In het Midden-Oosten ligt dat juist meer op de integratie van verschillende Delphy systemen zoals het Dashboard & QMS (Quality Monitoring System) en het toekomstgerichte autonome telen. Hoe kan Delphy Dashboard het best worden ingezet?

"Het mooie aan het Delphy Dashboard is dat je het kunt inzetten naar behoefte van de klant. Het is een communicatieplatform, een platform voor kennis ontwikkeling en een platform dat het verleden, heden en de toekomst met elkaar integreert om de klant met maatwerk te kunnen ondersteunen. Door het Dashboard breed in te zetten, kunnen wij ondanks de grote afstand betrokken en dichtbij blijven in Azië. Onze adviesfunctie op locatie is nu veranderd naar een centrale plek van advies geven, gebaseerd op gerealiseerde en voorspellende data."

Voor meer informatie:
Delphy 
www.delphy.nl 
info@delphy.nl 

Publicatiedatum: