Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
samenwerking Vitaalsucces en iDri Solutions

Vitaliteitsscan valt in de smaak bij AGF- en transportbedrijven

Na enthousiaste reacties bij diverse deelnemende bedrijven in de AGF-sector, maar ook bij AGF-transporteurs, is Vitaalsucces een samenwerking aangegaan met iDri Solutions.

"Binnenkort is het mogelijk om alle medewerkers een vitaliteitsscan aan te bieden en de resultaten van deze innovatieve metingen in de Smart Driver Coaching app te verkrijgen. Door middel van pragmatische trainingen en innovatieve en unieke meetmethodes zien we dat organisaties en hun medewerkers echt concrete stappen maken op het gebied van vitaliteit", vertelt Richard Stiphout.

"Juist in deze tijd streven Vitaal Succes en iDri Solutions ernaar om bedrijven in de logistieke sector, maar ook AGF-handelsbedrijven te ondersteunen op het gebied van vitaliteit, rijstijl en veiligheid. Ook CBR-gecertificeerde Code 95 trainingen zijn mogelijk, maar dan eens op een verrassende manier."

Enkele AGF-bedrijven die de vitaliteitsmeting hebben gevolgd, zijn Scelta Mushrooms, Kempen Transport en Frankort&Koning.

"De gezondheid en vitaliteit van onze medewerkers is van groot belang. Daarom hebben al onze medewerkers de Check Medical Sport ondergaan. Ik vond het enorm belangrijk dat er ook daadwerkelijk iets met de gemeten resultaten zou gebeuren.​ Daarom bied ik onze medewerkers iedere woensdag een gezamenlijke sportles aan. Veel medewerkers vinden de motivatie vaak niet om na werktijd nog te gaan sporten Nu is het meer dan sporten alleen, het is ook teambuilding, gezelligheid en elke week een andere sport ontdekken. Samen als bedrijf vitaal", aldus directeur Jan Klerken van Scelta Mushrooms.

​"Vanaf het eerste moment hebben we binnen Frankort & Koning kunnen zien hoe groot het positieve effect van deze meting is. Niet alleen worden de medewerkers verrast door de hoeveelheid info die deze test over hun eigen vitaliteit geeft, het geheel zorgt ook voor een positieve spirit onder het hele team. Het is vaak een echte eyeopener, waarbij de vitaliteitscoach ook nog eens pragmatische adviezen geeft, die de mensen aangrijpen om direct tot actie over te gaan. Als werkgever kan ik zeggen dat deze meting de investering dubbel en dwars waard was", zegt ook commercieel directeur Leon van den Hombergh. 

"Eindelijk een opleiding die ik met plezier heb gevolgd en waar ik echt mee aan de slag kan", aldus een chauffeur van Kempen Transport.

Smart Driver Coaching
Ruim 2 jaar lang ontwikkelde iDri Solutions aan een dienstverlening met bijbehorende web- en smartphone-applicatie die transport en logistieke bedrijven in Nederland ondersteunt.

De vijf belangrijkste redenen waarom Smart Driver Coaching is ontwikkeld:

  • Performance verbetering zonder aanschaf van nieuwe hardware
  • Veiligheid in bedrijf en op de weg vergroten met fitter personeel
  • Aantrekkelijker maken van bedrijf voor huidig en nieuw personeel
  • Chauffeurs ondersteunen in hun dagdagelijkse drukke bezigheden
  • Marges voor transportbedrijven vergroten
     

Met een gegarandeerde return on investment en een gefaseerde aanpak streven wij ernaar om transporteurs te overtuigen van de krachten die aanwezig zijn in hun eigen organisatie."

Voor meer informatie:
Richard Stiphout
Vitaal Succes
0654-313077
www.vitaalsucces.nl 


iDri Solutions 

Venrayseweg 32
5928 NZ Venlo
info@iDri.nl
www.iDri.nl

Publicatiedatum: