Abonneren

Vacatures

"Tweetende tuinders"

Top 5 - gisteren

Top 5 - afgelopen week

Top 5 - afgelopen maand

Weer

Weersverwachting
Nederland
Meer weer in Nederland weeronline.nl Altijd jouw weer

Denso en Certhon richten Denso AgriTech Solutions op in Tokio

Denso en Certhon hebben officieel aangekondigd dat ze samen Denso AgriTech Solutions in Tokio hebben opgericht op 29 mei. Door deze onderneming zullen Certhon en Denso lokaal aanwezig zijn op de Aziatische hightech tuinbouwmarkt, nadat het Japanse autotechnologiebedrijf op 1 april al een minderheidsaandeel in de Poeldijkse kassenbouwer verwierf. Met de nieuwe stap in Tokio vergroten beide bedrijven naar eigen zeggen 'het vermogen om de vraag van de klant goed in kaart te brengen en snel te kunnen reageren op deze vraag.'

Naast het verkoop- en marketingkantoor zal de activiteit van de joint venture bestaan uit een gezamenlijke ontwikkeling van innovatieve producten voor gebruik over de hele wereld. De uitgebreide kennis en expertise van Denso op het gebied van automatisering (industriële robotica, procesinnovaties, AI en machine learning) en kennis van de Aziatische professionele cultuur, gecombineerd met Certhon's geavanceerde tuinbouwtechnieken, zal bijdragen aan het realiseren van wereldwijde volgende generatie tuinbouwoplossingen.

Uitdagingen bij het voeden van de wereld vereisen samenwerking van kennis en ervaring uit tal van sectoren, zijn beide partijen overtuigd.  "Samen gaan we de uitdaging aan om vanuit een heel nieuw perspectief naar de markt te kijken om een veerkrachtiger en geavanceerdere voedselvoorzieningsketen te bieden."

Voor meer informatie:
Certhon
www.certhon.com

Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


© GroentenNieuws.nl 2020

Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven