Church Brothers Farms vierde de meimaand, de Nationale Maand van de Sla, met de introductie van een nieuwe slamelange met de naam Tuscan Tender Leaves.
Tuscan Tender Leaves is een melange van Europese slarassen, zoals eikenbladsla en lolarossa, waardoor de slamelange er niet alleen aantrekkelijk uitziet maar ook heerlijk smaakt, aldus de telers.
“We hebben deze nieuwe melange samengesteld om eindgebruikers nog meer waarde te kunnen bieden," zegt sales- en marketingdirecteur Rick Russo. "Dit is een premium product dat tot stand kwam na uitvoerige testen. We hebben de beste rassen geselecteerd op basis van textuur, kleur en smaak."
In tegenstelling tot baby leaf sla krijgen de rassen in Tuscan Tender Leaves de kans volledig uit te groeien, waardoor zij een stevige bladstructuur hebben en ook langer houdbaar zijn. De sla wordt mechanisch geoogst. Na de oogst worden de slabladeren gemengd, drie maal gewassen, verpakt en naar hun eindbestemming vervoerd.
De Tuscan Tender Leaves-melange levert meer product per portie, heeft een zoete smaak (er worden geen bittere slarassen gebruikt) en krokantere textuur dan baby leaf-melanges.
"Tuscan Tender Leaves doet denken aan een onbewerkte melange die je op een boerenmarkt zou kunnen kopen," vervolgt Russo. "Uit onze testen is gebleken dat deze melange dressings goed vasthoudt en daarmee kan tijd in de keuken worden bespaard. Bovendien ziet de sla er op het bord 'voller' uit."
De Tuscan Tender Leaves-slamelange van Church Brother Farms is nu in heel de VS te koop.
Voor meer informatie:
Sasha Krnic
Church Brother Farms
Tel: +1 (831) 796-2439
www.churchbrothers.com