Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Amerikaanse slateler introduceert nieuwe slamelange

Church Brothers Farms vierde de meimaand, de Nationale Maand van de Sla, met de introductie van een nieuwe slamelange met de naam Tuscan Tender Leaves. 

Tuscan Tender Leaves is een melange van Europese slarassen, zoals eikenbladsla en lolarossa, waardoor de slamelange er niet alleen aantrekkelijk uitziet maar ook heerlijk smaakt, aldus de telers.

 

“We hebben deze nieuwe melange samengesteld om eindgebruikers nog meer waarde te kunnen bieden," zegt sales- en marketingdirecteur Rick Russo. "Dit is een premium product dat tot stand kwam na uitvoerige testen. We hebben de beste rassen geselecteerd op basis van textuur, kleur en smaak." 

In tegenstelling tot baby leaf sla krijgen de rassen in Tuscan Tender Leaves de kans volledig uit te groeien, waardoor zij een stevige bladstructuur hebben en ook langer houdbaar zijn. De sla wordt mechanisch geoogst. Na de oogst worden de slabladeren gemengd, drie maal gewassen, verpakt en naar hun eindbestemming vervoerd. 

De Tuscan Tender Leaves-melange levert meer product per portie, heeft een zoete smaak (er worden geen bittere slarassen gebruikt) en krokantere textuur dan baby leaf-melanges.

"Tuscan Tender Leaves doet denken aan een onbewerkte melange die je op een boerenmarkt zou kunnen kopen," vervolgt Russo. "Uit onze testen is gebleken dat deze melange dressings goed vasthoudt en daarmee kan tijd in de keuken worden bespaard. Bovendien ziet de sla er op het bord 'voller' uit."

De Tuscan Tender Leaves-slamelange van Church Brother Farms is nu in heel de VS te koop.   

Voor meer informatie: 
Sasha Krnic
Church Brother Farms
Tel: +1 (831) 796-2439
www.churchbrothers.com

Publicatiedatum: