Wie gaat er deze zomer vloggen voor seizoen 3 Vlog uit de Kas?

De filmpjes van enthousiaste vakantiekrachten in de glastuinbouw die de sector al vloggend op de kaart hebben gezet door jonge kijkers een dag mee te nemen in de kas waren de afgelopen twee zomers een hit. Ook deze zomer is Glastuinbouw Nederland op zoek naar vloggers voor alweer het derde seizoen. Wie neemt de camera ter hand?

Voor een representatief beeld van de sector is Glastuinbouw Nederland op zoek naar meerdere vloggers binnen verschillende bedrijven. (ter inspiratie: de vlogs van vorig jaar staan hier)


De vloggers van seizoen 1 en de winnaar van seizoen 2.

Wat is precies de bedoeling?
De vlogger maakt in de periode van 16 juli tot en met 22 augustus 2020 een korte vlog van zo’n twee tot drie minuten over zijn of haar belevenissen in de kas. Dit kan productiewerk zijn, maar een scholier die ondersteunt op kantoor, in de verkoop of de machines onderhoudt, kan ook meevloggen.

De coronamaatregelen, waaronder de 1,5 meter afstand, mogen deze zomer natuurlijk niet ontbreken in de vlog. Welke maatregelen zijn bijvoorbeeld op het bedrijf genomen om hier aan te voldoen? De vlog moet leeftijdsgenoten enthousiast maken voor een carrière in de glastuinbouw. Hoe creatiever, hoe beter.

Uiteraard helpt Glastuinbouw Nederland waar nodig met instructies en tips. Ook verzorgen zij de eindmontage van de vlog. Van de ondernemer vraagt Glastuinbouw Nederland alleen om rond te kijken in het eigen bedrijf wie de beste vlogger zou kunnen zijn en om hem/haar de ruimte en tijd te geven om (ongeveer) een dag te vloggen.

Tot slot: de meest bekeken vlog kan een prijs opleveren en elke vlogger krijgt zelf bovendien een bonus van 50 euro als beloning.

Aanmelden kan vóór 25 juni bij Amy van der Lei
avanderlei@glastuinbouwnederland.nl 


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Twitter Rss

© GroentenNieuws.nl 2021

Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven