Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Juha Mäkinen volgt Stefaan Vandaele op als voorzitter Growing Media Europa

Stefaan Vandaele heeft met ingang van 25 mei het stokje als voorzitter van Growing Media Europe overgegeven aan Juha Mäkinen. Mäkinen in de CEO van Kekkilä-BVB en was al lid van de GME-raad. 

Het officiële afscheid van Vandaele, die bij Agaris zijn functie als CEO verliet, volgt na de zomer. Het GME-secretariaat bedankt hem voor zijn werk.

Stefaan Vandaele: “Voorzitter zijn van GME is voor mij een hele eer geweest. Ik zou graag de secretaris-generaal en al diegenen die de sector hebben geholpen belangrijke stappen voorwaarts te maken
naar een duurzamere manier om voedsel en siergewassen te telen willen bedanken. Ik ben ervan overtuigd dat teeltmedia
een steeds belangrijkere rol zullen gaan spelen in de behoefte aan duurzamer en gezonder groenten en fruit en een groenere leefomgeving. ”

Juha Mäkinen: “Growing Media Europe heeft uitstekend werk verricht bij het promoten van duurzame tuinbouw. Ik ben dankbaar voor de inspanningen die Stefaan Vandaele heeft geleverd hierin. Eén van de belangrijkste aandachtsgebieden voor ons is nu de verwezenlijking van de doelstellingen van de EU-strategie van farm-to-fork en biodiversiteit ondersteunen. Zij zijn belangrijker dan ooit voor Europa en ook voor de groeiende teeltmedia-industrie."

Voor meer informatie:
Growing Media Europe
info@growing-media.eu
www.growing-media.eu

Publicatiedatum: