Flier Systems opent kantoor in China

Flier Systems ontwikkelt, bouw en verkoopt al bijna 90 jaar machines voor de mondiale tuinbouw. De laatste jaren is de machinebouwer uit Barendrecht zich nog meer gaan focussen op de professionele jongplantenkwekerijen met een nadruk op voedselproductie. In dat kader is Flier Systems enige tijd geleden begonnen om de Aziatische markt te onderzoeken om ook in dat werelddeel haar bijdrage te kunnen leveren met nu een eigen kantoor in Shanghai tot gevolg.


Ard Flier en Peter van Vugt snijden de taart aan

Shanghai
De afgelopen jaren zijn er al op diverse plaatsen in Azië Flier-machines geleverd en geïnstalleerd. Deze projecten werden vanuit Nederland aangestuurd en gemanaged. De toenemende vraag vanuit China heeft Flier doen besluiten een kantoor te openen in Shanghai met lokaal personeel dat de Aziatische markt goed kent.


Zaailijn

Coördinatie vanuit Nederland door Peter van Vugt
Ad Kranendonk, Head of Sales and Business Development bij Flier Systems, zegt hierover: “Met deze aanpak verwachten wij de Chinese markt beter te kunnen bedienen en met name op het gebied van service en nazorg een grote stap te kunnen maken. We zijn heel blij dat we deze stap hebben kunnen zetten en verwachten nu een nog prominentere rol te kunnen spelen op de Aziatische markt. Vandaag lanceren we ook een Chinese versie van onze website om deze markt verder te ondersteunen. Vanuit Nederland wordt Azië gecoördineerd  door Peter van Vugt, de lokale support wordt gegeven door Xin Yuan.”

Foto rechts: Xin Yuan

Voor vragen over de Aziatische markt zijn Xin Yuan en Peter van Vugt op onderstaande e-mailadressen bereikbaar. Bellen, of WeChat contact, is ook mogelijk via: +31 (0) 6 52 66 03 15. Of bekijk de Chinese versie van de website www.fliersystems.com/cn 

Voor meer informatie:
Flier Systems
www.fliersystems.com

Xin Yuan
XinYuan@FlierSystems.cn

Peter van Vugt
p.vanvugt@fliersystems.com 


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


© GroentenNieuws.nl 2020

Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven