Abonneren

Vacatures

"Tweetende tuinders"

Top 5 - gisteren

Top 5 - afgelopen week

Top 5 - afgelopen maand

Weer

Weersverwachting
Nederland
Meer weer in Nederland weeronline.nl Altijd jouw weer

Gelredome voor 5 dagen lang omgetoverd tot grootste aardbeien drive-in van Nederland

Tholen – Drive-in’s en drive-thru’s zijn sinds de corona-uitbraak populaire verkoopkanalen geworden. GelreDome doet daar vanaf vandaag nog een schepje bovenop en maakt voor 5 dagen lang ‘de grootste aardbeiendrive-in van Nederland’ van het stadion. 

Er zijn ‘pure’ aardbeien te koop maar ook met een extra upgrade in de vorm van smoothie, shake en met wafel, slagroom en chocoladedip. Bezoekers volgen in hun eigen auto de route en bewegwijzering om de Gelredome Drive-in in te kunnen rijden. Je mag alleen naar binnen als er ook daadwerkelijk wordt besteld.

Als drive-in het het Gelredome natuurlijk indrukwekkend groot, maar de route langs de kiosken met betaal en ophaalfuncties zal een hele belevenis worden. Details daarover brengt Gelredome niet naar buiten. “Het moet een verrassing blijven”, aldus woordvoerster Bianca, die nog wel verklapt dat het om een licht- en muziekshow gaat. Ze zijn immers naast voetbalstadion ook het grootste theater van Nederland. Huiscateraar Speys verzorgt de producten, de aardbeien worden rechtstreeks van de teler geleverd door Genson uit Sint-Oedenrode. De drive-in experience is tot en met maandag 1 juni geopend van 10.00 tot 20.00 uur.


Publicatiedatum:
Auteur:
©Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


© GroentenNieuws.nl 2020

Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven