Lubbers AGF Nieuw-Amsterdam is nu Harrie en Gea Jeuring

Nieuw-Amsterdam is geen plaats dichtbij onze hoofdstad, maar een dorp geheel aan de andere zijde van Nederland. Het maakt deel uit van de gemeente Emmen in Drenthe. Voorheen één van de belangrijkste turfmarkten in Nederland. Later was er veel handel in kunstmest. Dit zorgde ervoor dat Nieuw-Amsterdam zich ontwikkelde van een veenindustrie naar landbouwindustrie. In de loop der jaren zijn er vele diverse bedrijven gevestigd in Nieuw-Amsterdam. Zo ook de groenten- en fruitspeciaalzaak van Harrie en Gea Jeuring.

Harrie Jeuring solliciteerde in zijn jeugd bij een supermarkt en kwam terecht op de groenten- en fruitafdeling. Dit beviel hem zo goed dat hij daarna is verder gegaan onder de franchiseformule Lubbers AGF te Groningen. Vervolgens naar de vestiging in Angelslo te Emmen en nu al 17 jaar in Nieuw-Amsterdam. Samen met zijn vrouw zijn ze dagelijks te vinden in de winkel. Op zaterdag hebben ze hulp van een parttimer en hun dochter. Ook hun zoon helpt nu mee op de dagen dat het past met school. Want ook hier merken ze dat het drukker is sinds de Corona (COVID-19) periode.

In april is de winkel deels voorzien van een nieuw en jong gebruikt interieur bestaande uit nieuwe presentatiemeubels, schappen, stalen deco-rekken en presentatietafels. "Er zijn twee prachtige occasion koelingen geplaatst. Een Carthago wandkoelmeubel in Presto uitvoering en een 2×8 laden Contendro rauwkost koeltoonbank. Alle kleuren en materialen zijn perfect op elkaar afgestemd. Ook de nieuwe tegelvloer en plafond dragen bij aan de moderne look", aldus Toonen Winkelinterieurs.

Het assortiment is na de verbouwing uitgebreid met meer noten, zuidvruchten en meer maaltijden. De maaltijden en bewerkte producten worden voornamelijk door Gea bereid in de open keuken. Harrie houdt zich meestal bezig met de verkoop in de winkel. De winkel heeft niet alleen een open verbinding met de keuken, maar ook met de slager in het pand ernaast.

In de winkel is diverse reclame geplaatst: freesletters, sfeerfoto in de keuken en een kliklijst in het decorek. Hier kunnen de posters gemakkelijk uitgewisseld worden. De buitenzijde is ook in een nieuw jasje gestoken. “Met de verbouwing van de winkel was er ook de mogelijkheid om de reclame te vernieuwen. Dus hebben we gelijk de naam van de winkel veranderd” vertelt Harrie. Vanaf nu is de groenten- en fruitspeciaalzaak van veraf te herkennen.

Voor meer informatie:
Harrie en Gea Jeuring
Vaart Zuidzijde 47
7833 AC Nieuw-Amsterdam 
T: 0591 553 447

Toonen Winkelinterieurs
Landscheidingsweg 12
3962 RC Wijk bij Duurstede
Tel: 0343-563030
Fax: 0343-563024
info@toonenwinkelinterieurs.nl 
www.toonenwinkelinterieurs.nl 


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.